Publikationer

Här hittar du guider, rekommendationer, checklistor och mycket annat till hjälp för dig i ditt arbete inom dagligvarubranschen eller Foodservice.

Hållbarhetstider

Läs mer

Guide till effektivare varuförsörjning

Läs mer

Att mäta leveransservice

Läs mer

Minskat slut i hyllan

Läs mer

Att lyckas med effektiva produktintroduktioner

Läs mer

Klimatmärkning – nulägesanalys

Läs mer

Rätt märkning – en del av ditt varumärke

Läs mer

Förpackningsguiden

Läs mer

Aviseringsmall för Foodservice

Läs mer

Hantering av produktincidenter

Läs mer

Missa inget

Insikter och nytta direkt i din mailbox

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du inspiration, tips och verktyg som förenklar din vardag. Håll koll på aktuella händelser i dagligvarubranschen och få erbjudanden om utbildningar, seminarier och events.

Jag samtycker till att ECR Sverige behandlar personuppgifter om mig i enlighet med deras integritetspolicy.